Shoppa min stil

no products

Få Perfekta Lockar

 

Få Perfekta Lockar

Jag har fått väldigt mycket frågor hur jag fixar mitt hår när jag lockar det. Så jag tänkte dela med mig hur ni får dom perfekta lockarna.

Först och främst så använder jag Secret Curl från Babyliss, finns HÄR. Jag borstar igenom hela håret och sen delat jag upp det för att kunna locka. Jag kammar inte ut lockarna förrän jag lockar hela håret. Så efter varje rad som jag lockar håret så sprayar jag med hårspray. Sen när håret är helt lockat så kammar jag ut håret och det är då dom perfekta lockarna kommer fram.

Här finns Secret Curl från Babyliss. Jag har provat att göra denna typen av lockar med en vanlig locktång utan framgång.

Få Perfekta Lockar

Få Perfekta Lockar.​
Få Perfekta Lockar.​
Jag har haft blond page en längre tid och jag älskar det. Trivs så bra i denna hårstilen. Snart ska jag till frissan och jag är så sugen på att vara helt blond igen. Det enda är att utväxten syns rätt snabbt och man måste fixa håret oftare. Får nog fundera på den. Men jag älskar att vara blond och denna gången körde jag på en mer kallare ton. Kommer köra på samma ton nästa gång med.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?