Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Den perfekta rosa läppfärgen

Innehåller reklam genom annonslänk för Åhlens.

I förra veckan lyckades jag att blanda den perfekta rosa läppfärgen på läpparna. Men är inte ofta jag använder läppglans men när jag väl gör det så har jag läppstift under. Däremot kommer ett av mina favorit läppglans från Tom Ford och just denna som jag har är ljus och passar med dom flesta färgerna. Har länkat nedan.

Fick en del frågor kring vilka färger jag använt på bilden nedan så jag kommer länka precis under bilden.

Den perfekta rosa läppfärgen
Den urläckra rosa färgen är från Gucci och färgen heter Kimberley Rose och den finns HÄR för 390:-. Tycker den är väldigt fin och somrig. Sen använde jag ett liknande läppglans från Tom Ford. Älskar glansen man får från Ton Ford läppglans. Och det bästa är att den glansen gör läpparna fylligare samt håller länge. Finns HÄR.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?