Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   88
51   211
28   187
44   179
23   181

Att sätta upp mål

Att sätta upp mål.

Hej raringar.

Hoppas att ni njuter av det fantastiska vädret. Känns som att sommaren bara kom från ingenstans. Jag är ju en riktig sommarmänniska så jag njuter för fullt.

Men dagarna flyger förbi i ett svep och mitt schema är fullspäckat. Däremot utnyttjar jag varje minut av min tid och njuter av livet i den mån det går under denna pandemi. Gör precis allt sånt som jag älskar. 

Har fått en del frågor kring min träning och mina mål. Jag har inte riktigt delat med mig av det på bloggen. Jag har nästan tappat hälften av mina mammakilon så har lite kvar. Men jag kämpar på och jag gör inte mycket mer än att röra på mig massor och äter nyttigt. Jag har lagt sötsaker på sidan och det är mest för att jag är sockerberoende och har svårt att hålla mig till en gång i veckan. Har unnat mig vid fåtal tillfällen. Men tränar väldigt mycket och det tycker jag är super skoj. Är ute och promenerar varje dag. Har bytt ut alla stillasittande kaffe till take away kaffe och promenader. Och det tycker jag funkar super bra och är dessutom roligt. Under lunchen försöker jag att ta en snabb promenad. Så jag gör allt för att röra på mig så mycket som möjligt. 

Men det viktigaste är att man tycker det är kul och att det kan funka i längden. Dom sista mammakilon är dom svåraste så jag kommer få göra om lite i mitt träningsschema och matschema. Jag uppdaterar rätt så mycket på mitt Instagram konto så kika gärna där. @annamatkovich

Nu väntar jobb. Och jag önskar er en fantastisk dag.

Att sätta upp mål
Att sätta upp mål
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 8 juni, 2021 / 2:21 e m

    Bra att sätta upp mål och jag har också några kg kvar jag vill gå ner och de är svårare

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?