Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
25   209
12   124
48   265
61   239
56   269

Finaste pumps från Custommade

Innehåller reklam genom annonslänk för Miinto.

Äntligen är jag tillbaka men mina shopping tips. Ska inspirera er så mycket jag kan. Men är du en skoälskare som jag så måste du spana in dessa super snygga pumps från Custommade. Jag är helt kär. Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet ❤️ Just nu är dessa pumps på 25% rabatt. Jag tycker dom är väldigt lika Manolos, så vill man ha ett par look alike men inte vill betala lika mycket som Manolos så är det ett perfekt alternativ.

Finaste pumps från Custommade
Rosa finns HÄR.
Finaste pumps från Custommade
Beige finns HÄR.
Blåa finns HÄR.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?