Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Finaste pumps från Custommade

Innehåller reklam genom annonslänk för Miinto.

Äntligen är jag tillbaka men mina shopping tips. Ska inspirera er så mycket jag kan. Men är du en skoälskare som jag så måste du spana in dessa super snygga pumps från Custommade. Jag är helt kär. Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet ❤️ Just nu är dessa pumps på 25% rabatt. Jag tycker dom är väldigt lika Manolos, så vill man ha ett par look alike men inte vill betala lika mycket som Manolos så är det ett perfekt alternativ.

Finaste pumps från Custommade
Rosa finns HÄR.
Finaste pumps från Custommade
Beige finns HÄR.
Blåa finns HÄR.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?