Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Outfit med svart hatt

Outfit med svart hatt

Outfit med svart hatt
Jag älskar hatt och har ca 8 stycken hemma. Vissa har några är på nacken men eftersom jag är dålig på att använda dom så är dom som nya. Jag trivs bra i hatt och tanken är att jag ska använda dom oftare.
Outfit med svart hatt
Man kan egentligen styla en hatt precis hur man vill. Men jag valde svart på svart. Tycker det är så snyggt med helt svart även om jag själv väldigt sällan använder hel svart.

Fredaggggg och nu tar jag helg. Alltså jäklar vilken dag det har varit idag. Men nu tar jag helg. Ska förbi Coop och köpa räkor till mig och Maria. Vi ska nämligen köra en AW och umgås hemma hos henne. Känns som att det är helt nya tider men helt ärligt så har vi lika roligt. Det är vad man gör det till. Situationen är som den är och man får göra det bästa av det.

Önskar er en fin fredag.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 10 januari, 2021 / 11:56 f m

  Supersnyggt med hatt. Jag har några men använder dem typ aldrig längre. Ser att jag verkligen behöver skaffa mig en ny när jag ser hur galet fin du var i din. Ha det gott

  • Anna
   Författare
   10 januari, 2021 / 12:01 e m

   Åh men tack snälla fina du ❤️ Tycker helt klart att du ska börja använda dina. Det är så snyggt med hatt 🥰

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?