Shoppa min stil

no products

Fördelen med ålderskillnad på barnen

Fördelen med ålderskillnad på barnen.

Hej raringar.

Ligger i sängen med Netflix och mina söta pojkar bredvid mig, båda sover. Idag har det varit en väldigt lång och intensiv dag.

Idag vid lunchtid mötte jag upp Maria för vi hade planerat in att vi ska ta outfitbilder. Jag har helt glömt bort att jag har Matteo på förskolan tis, ons och torsdag. Så det var bara att packa in båda barnen i bilen och möta upp Maria. Hade ingen aning hur fotograferingen skulle gå, men jag chansade. Det gick bra, den lilla börja gråta mot slutet men vi hann ta bilder.

Matteo är 4 år och så himla duktig. Han klarar i princip sig själv, ta på sig ytterkläder, sätta sig i bilen och ta på sig bältet. Måste säga att det är så skönt när man har en liten baby att ens andra barn klarar det mesta själv. Han hjälper till väldigt mycket genom att hämta saker om jag behöver något.

Efter fotograferingen åkte vi iväg till Emporia för att äta en sen lunch. Och Matteo ville busa en stund på lekplatsen och då passade jag på att dricka min latte.

Påväg hemåt släppte jag av Matteo hos svärföräldrarna. När jag kom hem så gav jag den lilla mat och bytte direkt om till träningskläder och gav mig ut på en promenad. Jag kände mig så himla trött och orkade egentligen inte med promenaden, men efteråt kändes det riktigt skönt. Jag har satt upp mitt mål och det ska hållas.

Önskar er en trevlig måndag, ska själv strax lägga mig. Nuförtiden har det blivit tidig säng för min del. Man vet aldrig hur mycket sömn man får.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?