Shoppa min stil

no products

Gårdagen i bilder

God morgon mina söta läsare

Trött men glad mamma kilar in här på bloggen. Laddar med en stor kopp kaffe så jag kan få extra energi till spinningpasset jag ska köra med Emmsan, pepp pepp. Igår började jag dagen med att möta upp Rasha på träningen och köra järnet, känns så himla skönt att äntligen vara på banan. Nu ska alla mammakilon väck. 

Väl hemma körde jag storstädning som jag får fortsätta med idag. Jag rensade och gjorde iordning vår walk in closet, kommer upp bilder under dagen. Det har blivit så himla fint där nu. Sen kom mina föräldrar äver och tog hand om lillkillen medan jag och mannen körde teamwork, jag baka LCHF bröd och han gjorde sjukt goda burgare. Kommer även ett recept på LCHF brödet under dagen. 

   
Efterrätt är ett måste. Smält choklad i grädde som sås för att sedan hälla det över frysta hallon och blåbär, så himla gott. 

 
Därefter tände vi ljus och satte oss i soffan framför en film och varsinn kopp te. Då var vi båda sådär halvt utslagna.  

 

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 10 januari, 2016 / 11:16 f m

  ser såå gott ut!!

  • admin
   Författare
   10 januari, 2016 / 12:36 e m

   Det var riktigt gott 😀

 2. 13 januari, 2016 / 12:51 f m

  Jag älskar såna inlägg, så roligt att se dagen i bilder! Måste prova brödet, men såå många ägg?

  • Anna
   Författare
   13 januari, 2016 / 11:43 f m

   😀 Det är bara för att det är LCH bröd och man använder inte mjöl, men den var super god speciellt om man gillar kokos då det smakar lite kokos.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?