Shoppa min stil

no products

Girls night out

Hej fina ni

Vilken härlig sovmorgon vi fick idag 😀 så himla skönt. Jag flyttade över lillkillen till vår säng imorse och gosde med honom. Vi låg i sängen väligt länge och bara njöt. Tänk att ett sådant litet liv kan ge så mycket glädje. Hans lilla skratt förgyller hela dagen 🙂 

Igår passade vi tjejer på att gå ut och äta första gången utan våra barn, kändes sjukt konstig men samtidigt kul att få komma ut. Eftersom mannen jobba så ställde mormor och morfar upp och passa lillkillen så att jag kunde gå ut med tjejerna. Det gick hur bra som helst. Jag var lite nojig eftersom klockan var rätt mycket när vi gick ut då jag hade jobbat men det gick super bra.

Veckan har varit rätt intensiv och där har inte funnits så mycket tid över. Barnpassningen löste sig medan jag och mannen jobbat och det kändes super skönt. Hade faktiskt behövt storstäda men kommer be städerskan ta det istället. Ska spendera helgen med mina älsklingar. 

  
Får även passa på att taigen all bloggande under helgen 😉 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?