Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag.

Hej raringar

Uch idag har inte alls varit en bra dag. Känner mig så emotionell och allt känns bara för mycket. Ringde samtalet imorse och hoppades på en tidigare tid för kejsarsnitt men hon jag prata med sa att där finns ingen tid. Ärligt talat nu skiter jag i det och kommer inte ringa fler samtal till operationskordinator. Nu får det bara bli hur det blir. All den här stressen och alla känslor, och sen så ska man funka normalt också för man har ett normalt liv med. Idag har jag varit irriterad på allt och alla. Tur jag fick några timmar för mig själv på kvällen så jag kan samla mig.

Ska läsa igenom alla lappar om kejsarsnitt och vad jag ska tänka på. Några dagar innan kejsarsnittet så ska jag till sjukhuset för att lämna prover.

Idag har jag även packat ner alla grejer till bebisen i bb väskan. Allt fick inte plats på fotot, men nu är även väskan redo och packad. Nu längtar jag bara efter att få träffa denna lilla prinsen. Ska försöka njuta av gravidmagen och denna lilla tiden som är kvar. För snart får vi träffa vår prins.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 20 augusti, 2019 / 10:19 e m

  Men gud vilka underbart söta kläder
  Allt kommer gå bra så försök att inte stressa upp dig allt för mycket. Vet dock hur svårt de e när man är gravid….

  Stor kram

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2019 / 10:29 e m

   Hej.

   Tack snälla. Dom små kläderna är så himla söta, man börjar ens undra hur små dom är. Jag har glömt hur liten Matteo var när han föddes.

   Ja det är otroligt svårt att inte stressa men ska verkligen försöka och släppa allt det här med ringande och bara fokusera på att hålla mig lugn.

   Kram till dig med.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?