Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Kanske vår sista AW?

Kanske vår sista AW?

God morgon raringar.

I natt fick jag en god sömn och imorse en lagom sovmorgon. Mina förvärkar kommer och går lite som dom vill. Idag ska jag träffa barnmorskan och fråga lite mer, hoppas det blir mitt sista besök hos henne. Enligt planen så ska det vara det eftersom att jag har mitt snitt nästa vecka på torsdag. Längtar massor efter min lilla kille, tänk att vi ska få en liten bebis att sniffa på snart.

Men iallafall, igår träffade jag fina Maria för en after work. Det slog oss båda två att det kanske är vår sista after work innan bebisen kommer. När jag satt med Maria på Lilla Torg så kom där en lång förvärk som höll i sig. Maria blev nästan lite nervös och trodde jag skulle föda. Men som tur det så var det inte riktigt dags ännu. Jag har glömt otroligt mycket från första graviditeten. Men dom säger, när det är dags så vet man om det. Vi båda är sugna på en biodejt, så vi får se om vi hinner med ett bio besök innan jag föder.

Nä hörni, nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg till barnmorskan. Efteråt ska jag träffa en vän för lunch.

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?