Shoppa min stil

no products

Fotoframkallning – skapa din egen konst

I samarbete med www.BestCanvas.se

Jag har länge funderat på att förstora foton samt göra fotocollage men aldrig tagit mig tiden till att faktiskt göra det. Vi har ju hur mycket foton som helst och så det har varit svårt att sätta sig ner och välja ut foton man ska framkalla.

Men för någon vecka sen satte jag mig ner och valde ut foto för att göra olika canvastavlor hos www.bestcanvas.se. Jag valde ut två varianter:

MIXPIX

MIXPIX valde jag till Matteos rum. Jag framkallade 6 stycken bilder som är 20×20 och som jag hängde upp ovanför hans säng. Det bästa av allt med MIXPIX är att du fäster dom med en tejp från Tesa som ger perfekt grepp och skadar inte alls väggen. Otroligt smidigt att hänga upp. Man kan även framkalla ett foto och göra små collage av MIXPIX. Super snyggt.

Inramade förstora foto.

Sen ville jag förstora 3 stycken foton och ha ovanför sängen i sovrummet. Det blev ett foto på mig och Matteo, Matteo själv och sen ett foto på Matteo och pappa. Här kan man välja vilken ram man vill ha. Jag valde silver ram då det passar vår inredning bäst. Vi hade inte ett “riktigt” familjefoto att förstora. Det är verkligen något vi måste fixa när bebisen kommer. Gå till en studio och ta ett riktigt fint familjefoto och förstora för att rama in.

Med koden: ANNAMATKOVICH får alla mina läsare 15% rabatt canvastavlor hos www.BestCanvas.se. Det bästa är att dom redan har otroligt bra priser och leveransen är otroligt snabb.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?