Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Sovplagg att ha med till BB

Sovplagg att ha med till BB.

Det här med vad man ska ha med till BB är inte det enklaste. Jag har ingen aning om hur många dagar jag kommer stanna och ska försöka packa med mig praktiskt och sköna sovplagg.

Nästa vecka har jag kejsarsnitt och det känns väldigt nervöst. Jag har ställt in mig på det nu och förbereder mig psykiskt. Vet inte hur länge man brukar få stanna på sjukhuset när man gör ett snitt. Men lika bra att ha med lite extra kläder, både till mig och bebisen.

En söt morgonrock från Hunkemöller, svart amningspyjamas med ljusgråa byxor och en helsvart pyjamas med spets detaljer. Det jag älskar med dessa sovplagg är att dom är så himla fina och kommer vara helt perfekta att ha här hemma om dagarna. Super skönt amnings-bh i svart som jag även har i vit också.

När man fött barn känner man sig inte riktigt på toppen. Men jag vill ändå kunna känna mig fräsch och fin. Har även köpt med duschtvål och återfuktande kroppskräm. Produkter till ansiktet har jag ännu inte packat ner eftersom jag använder dom. Sovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BB

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?