Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte.

Idag går jag in i vecka 35 och lillen ligger fortfarande i säte (han sitter med rumpan ner). Han har fortfarande lite tid på sig att vända sig men inte mycket. Ska träffa barnmorskan nästa vecka och då får vi prata och planera mer. Håller verkligen tummarna att han snart vänder sig.

Bebisen är nu ca 44 cm och väger ca 2,38 kg. Eftersom han sitter i säte så sparkar han neråt vilket känns. Varje gång han sparkar neråt känns det som att jag ska kissa på mig. Förvärkarna har avtagit och jag har ingen smärta vid magen längre. Men däremot är jag riktigt trött. Igår hade jag en sådan dag där jag var så himla trött.

Sömnen funkar helt okej, jag går inte upp och kissar ofta vilket är skönt. Äter jag vattenmelon så är det en helt annan femma, men det är så värt det. Ska köpa en extra stor vattenmelon och massa goda frukter till kvällens fredagsmys. Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?