Shoppa min stil

no products

Därför älskar jag facemist!

Därför älskar jag facemist.

En produkt jag alltid har med i väskan är facemist. Äger du ingen facemist så är det verkligen läge att du införskaffar dig en.

Facemist är en ansiktsspray som man använder under eller ovanpå makeup. Den tillför fukt till huden och ger den perfekta glowen. Jag verkligen älskar facemist och dessutom håller makeupen längre och det är uppfriskande.

Jag har fått väldigt mycket frågor om den kladdar och om man känner sig kletig efteråt?! Och det gör man absolut inte. Snarare tvärtom, man känner sig väldigt fräsch och uppfriskande.

Sist jag var på Kräm Hudvårdsstudio så bestämde jag mig för att testa en facemist från Guinot som är helt perfekt att ha i handväskan. Ni hittar den – HÄR -. Det finns en hel del olika facemist att välja mellan och du får prova dig fram för att hitta rätt. Därför älskar jag facemist!

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?