Shoppa min stil

no products

Styla en plisserad kjol

Styla en plisserad kjol – innehåller affiliatelänk.

Så hur stylar man en plisserad kjol? Jag tycker att det är helt individuellt. Det du behöver bestämma dig för, är vilken stil du vill köra på. Vill du ha en mer avslappnad look eller vill du har mer klädd look? Jag brukar föredra en mer klädd look. Nu när jag är höggravid blir det svårt eftersom jag inte har så mycket val. Men det är super snyggt med plisserade kjolar och jag har precis klickat hem den roströda som kommer bli så läcker på. Den funkar både nu när jag är gravid men också senare.

Nedan är några läckra plisserade kjolar till riktigt bra pris, 399:-

no products

Vill du ha linne eller topp till så passar det perfekt. Även t-shirt funkar utmärkt. Som sagt, bestäm dig för vilken stil du vill köra på.

no products

Skor, klack eller utan klack? Jag personligen tycker det är snyggt med klack. Går också bra med sneakers om man vill ha en sportigare look. Själv går jag just ni i slip in då det är bekvämast när man är höggravid.

no products

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?