Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering & vecka 35

Tiden springer förbi i ett svep och vi räknar ner tills vi ska träffa vår lilla prins 😀 I veckan var vi och gjorde vårt sista ultraljud där vi hoppats på att få 3D bilder men lillkillen var envis och ville inte visa sig. Barnmorskan räkna ut att han kommer väga ca 3,3kg när han föds och vara ca 50 cm lång 😀 

Idag går jag in i vecka 35 och det är bara några veckor kvar till beräknad förlossning. Lillkillen har det bra i magen och jag känner honom hela tiden. Han sparkar rakt upp mot revbenen och jag måste hålla med armen så det inte ska göra ont. 

Själv mår jag bra, känner mig dock väldigt tung och har börjat känna att jag svullnat. Ibland får jag sjukt ont i svanskotan, för det mesta dyker den smärtan upp när jag legat i sängen och ska upp. Magen växer så det knakar och nu vill man ju verkligen att han ska komma ut 😀 Är galet nyfiken på det lilla livet och känns helt galet att vi snart blir 3. Denna lycka går inte att beskriva i ord 😀 

   
 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?