Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Graviduppdatering & vecka 36

God morgon fina ni
Igår gick jag in i vecka 36 , nu är det bara 4 veckor till beräknad förlossningsdatum. Vi längtar något så galet efter vår lilla kille 🙂 Men snart så.

Jag har börjat få lite förvärkar som känns som mensvärkar och det är tydligen väldigt vanligt att man får det några veckor innan då kroppen håller på och förbereder sig. Vi har förberett allt så nu är det bara att vänta.

På natten går jag upp och kissar minst 4 gånger och det är lite jobbigt då man inte är så flexibel och är extra tung. När jag har legat och går upp så känner jag hur det drar i ryggen och då haltar jag lite men sen ger det sig. För övrigt mår jag bra och försöker röra på mig så mycket jag kan.

Jag skulle egentligen gått på mamma ledighet nu i fredags men valde att jobba två veckor till då jag mår bra och klarar av det. Så varför inte köra på.

Lillkillen växer och växer och rör sig konstant i magen. Man märker att han börjar få ont om plats. Det viktigaste är att han mår bra. Älskar att mysa med magen och se honom röra sig, så fort jag tar upp kameran för att filma honom så slutar han haha.

image

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?