Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 36 & känslor

Graviduppdatering vecka 36 & känslor.

Igår gick jag in i graviditets vecka 36. Just nu känns det som att allt är för mycket. Min känslor är spridda överallt. Lillkillen har fortfarande inte vänt sig och i veckan pratade jag med min barnmorska. Jag vill inte göra ett vändningsförsök och det kommer jag stå fast vid. Men det känns lite som att man blir tvingad. Så inte nog med att man ska tänka och förbereda sig inför förlossning så måste jag handskas även med allt detta. Jag måste ta kontakt med en överläkare och berätta hur jag känner och min rädsla inför vändningsförsöket. Jag vill helst föda vanligt men vänds han inte så vill jag göra kejsarsnitt. Hoppas verkligen att allt går bra för jag orkar inte behöva oroa mig för ytterligare en grej.

Lillkillen väger ca 2,6 kg och är 45 cm lång. Jag känner honom röra på dig flera gånger under dagen. Vilket är extremt viktigt att man känner rörelser varje dag. Jag är så himla nyfiken på den här lilla människan och längtar efter

Har fått tillbaka mitt sug efter islatte och då ska det vara med mandelmjölk. Det har gått flera månader utan att jag druckit kaffe. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?