Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Gröna ögon & working mom

  Mitt lilla charmtroll. Vi la märke till att hans ögonförg har börjat ändras till grönt. I vissa ljus ändras han ögon och ibland är dom blå och ibland gröna.

Hej fina ni

Kikar in en snabbis då jag ska iväg och jobba idag. Ska bli så himla kul att få jobba med min reservsambo 😀

Känns lite märkligt att vara utan min lilla kille en hel dag men han är i säkra händer hos mormor och morfar. Kommer jobba hela veckan och eftersom mannen också jobbar så kan han inte passa honom. Imorgon kommer farmor och farfar för att passa lillen så barnpassning har det inte varit några problem med. Dom är alla så himla duktiga med lillen så jag är inte det minsta orolig. Det är bra att lillen vänjer sig att vara utan mig då min mammaledighet snart tar slut. Har pussat på honom hela morgonen.

Önskar er en härlig dag 😀 

Kramiz

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 8 februari, 2016 / 7:48 e m

  Vilka härliga ögon.
  kram på er

  • Anna
   Författare
   9 februari, 2016 / 11:18 f m

   Tack fina du 🙂 Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?