Shoppa min stil

no products

Gula Caroline Svedbom örhängen

Gula Caroline Svedbom örhängen

Hej sommar och sol säger jag bara. Nu känns det verkligen som sommar och det känns helt underbart. Jag älskar sol och värme och det tror jag knappast att jag är ensam om. Idag efter jobb blir det en snabb kaffe och fotografering med Maria. Hoppas vi får ett härligt väder så man kan njuta av kaffet utomhus. 

På tal om något helt annat. När jag såg dessa gula Caroline Svedbom örhängen blev jag helt förälskad. Färgen är helt perfekt och ett par riktigt härliga sommar örhängen. Jag älskar färg på både smycken, kläder och läppar. Tycker det gör så otroligt när det kommer till en outfit.

Gula Caroline Svedbom örhängen

Det var rena slumpen att jag i helgen bestämde mig för att köpa gula rosor. Eller med andra ord så var alla snittblommor slut och det som fanns kvar var röda och gula rosor. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?