Shoppa min stil

no products

Vit klassisk kavaj

Vit klassisk kavaj

En vit klassisk kavaj är ett måste i en garderob. Ska jag vara ärlig så har jag några vita kavajer men ville ha en längre och over size. Jag hittade en super fin dressad vit kavaj från Bubbleroom samarbete med Nicole Falciani. Älskar hur den faller och materialet samt dom klädda knapparna i armarna. En klassisk vit kavaj kan man både klä upp med ett par högklackade men också klä ner med sneakers. Det bästa med en kavaj är att du kan ha den år efter år. Tror min äldsta kavaj är 10 år.

Igår passade jag på att inviga min vita kavaj till ett par svarta byxor, en vit top och lila skor. Skorna kommer från Shoe The Bear och dom köpte jag på rean, rena fyndet. Super sköna och lagom i klacken. Har dom även i rött. Jag älskar färg och valde ett par gula Caruoline Svedbom örhängen till. För alla er som älskar smycken och färg som har CS ett otroligt fint sortiment. Rena ögongodis. 

Den vita kavajen finns – HÄR -. Finns även matchande byxor till om man önskar hela settet. 

Använd min rabattkod hos Bubbleroom. Koden ANNAM får ni 10% på hela Bubbleroom sortimentet, gäller även REAN.

Vit dressad kavaj ​
Vit dressad kavaj ​
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?