Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Helt klart värt ett eget inlägg :)

Efter vårt Malmö Life möte så följde jag med Vikkan och Kathan på bio för att se Unbroken. Jag är ju en riktig filmfanatiker, dock är jag väldigt dålig på titlar. Men iallafall, Unbroken var jätte bra och helt klart värt ett eget inlägg.

Nu har jag landat i soffan med älsklingen och ska ta mig ett glas vin, fredagsmys 🙂 Har varit ute på balkongen och jagat möblerna, my gad vi fick bära in allt i lägenheten då de höll på att flyga ner från balkongen. Vill inte ha några dödsfall på mitt samvete.

Skål fina läsare

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?