Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Helt klart värt ett eget inlägg :)

Efter vårt Malmö Life möte så följde jag med Vikkan och Kathan på bio för att se Unbroken. Jag är ju en riktig filmfanatiker, dock är jag väldigt dålig på titlar. Men iallafall, Unbroken var jätte bra och helt klart värt ett eget inlägg.

Nu har jag landat i soffan med älsklingen och ska ta mig ett glas vin, fredagsmys 🙂 Har varit ute på balkongen och jagat möblerna, my gad vi fick bära in allt i lägenheten då de höll på att flyga ner från balkongen. Vill inte ha några dödsfall på mitt samvete.

Skål fina läsare

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?