Shoppa min stil

no products

Höörs Gästgifwaregård

Höörs Gästgifwaregård

Hej raringar.

Hoppas ni har en härlig fredag. Jag har själv haft en härligt fredag. Men efter två dagars konferens så är jag hemkommen och har passat på att mysa lite extra med mina killar. Imorgon väntar aktiviteter och kvalitets tid med grabbarna. Dessutom ska vi hitta på en massa skoj.

Men konferensen ägde rum på Höörs Gästgifwaregård. Ett super mysigt ställe i Höör med SPA avdelning. Jag måste ärligt talat säga att avkopplingen och SPA var så välbehövligt. Kände verkligen att min kropp behövde det. Hela stället var otroligt mysigt och rummen var jätte fina. Kände verkligen att SPA var välbehövligt.

På kvällen åt vi en tre rätters middag. God mat men det tog otroligt långt tid innan vi fick maten. 45 minuter tog förrätten, 35 minuter tog huvudrätten och 35 minuter tog efterrätten. Då ska jag bara nämna att vi förbeställde maten. Jag var så hungrig att jag skulle kunna gnaga på mina händer.

Idag var jag dessutom på gymmet 05.45 och det kändes så skönt att få träningen gjord innan jobb. Måste verkligen hitta en rutin att få in träningen och försöka komma iväg tidigt trots att jag inte är en morgonmänniska. Den underbara känslan får jag inte glömma.

Höörs Gästgifwaregård

Höörs Gästgifwaregård
Väldigt och mysigt.
Höörs Gästgifwaregård
Frukosten var jätte god.
Höörs Gästgifwaregård
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?