Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Hur BLIR man morgonmänniska?

Man BLIR man morgonmänniska?

God morgon raringar.

Idag var tanken jag skulle träna lite tidigare men eftersom Valentino hade lite mardrömmar i natt så grät han lite. Så jag fick vakna och klappa honom några gånger. När min klocka ringde 07.00 att jag skulle till gymmet så orkade jag inte. Kände att jag ville sova ut och jag hade sån tur att Valentino och Matteo också sov till 9.00. Så det blev en riktigt härlig sovmorgon.

Men alltså jag är ju verkligen ingen morgonmänniska. Hur lär man sig att bli en morgonmänniska? Det känns som att jag aldrig kommer vänja mig trots att jag tycker det är skönt. Men jag älskar att sova. Har ni tips på hur man blir en morgon människa? 

Nu blir det mys och frukost. 

Ha en fin dag raringar.

Man man BLI morgonmänniska?​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 3 oktober, 2020 / 10:18 f m

  Finns ju inget tvång att bli en morgonmänniska, men vill man så…

  Det jag kommer att tänka på är att sova bra på nätterna.
  Sova gott och tillräckligt länge (utan avbrott).
  Kolla hur mycket sömn som du behöver och räkna ut när du behöver somna.
  Se över dina förutsättningar med temperatur, kudde, säng…

  Och undvik att bryta rutinerna med sovmorgnar.
  Kanske skaffa en hund?

  Lycka till!

  • Anna
   Författare
   4 oktober, 2020 / 12:28 e m

   Tack för tipset. Ja jag borde faktiskt lägga mig tidigare då jag lägger mig alldeles för sent. Ha en fin dag.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?