Shoppa min stil

no products

Hotel Öresund Söndags Spa

Hotel Öresund Söndags Spa

Förra helgen var jag och Maria iväg på Söndags Spa. Vi båda kände att vi behövde koppla av och ta igen lite kvalitetstid. Jag har haft fullt upp och kände jag verkligen behövde varva ner. Perfekt med dags spa. Vi båda kände att det var prisvärt då det ingick tvårätters middag.

Vi kikade runt och hittade Horel Öresund som erbjöd Dag Spa för 625:-. I denna summan ingick även 2 rätters middag i deras restaurang Sofia By The Sea kl 18.00. Man fick välja mellan förrätt och huvudrätt eller efterrätt och huvudrätt. Vi valde förrätt och efterrätt. Maten var super god. Man får tillgång till spa mellan 15.00-17.30 vilket är precis lagom. 

Själva spa avdelningen är lagom stor. 2 stycken bubbelpooler inomhus och 2 stycken pooler utomhus. Det fanns även bastu och en relax avdelning där det bjöds på vatten, te och frukt.

Hotel Öresund Söndags Spa

Hotel Öresund Söndags Spa
Hotel Öresund Söndags Spa
Hotel Öresund Söndags Spa

Jag känner att det är så otroligt viktigt att ibland stanna upp och unna sig den där extra vardagslyxen. Själv har jag haft en riktigt hektisk höst och det är fullt upp på jobb. Men jag är ändå duktig att ta en paus och unna mig det där extra. Sen blir det också kvalitetstid med fina vänner.

Följ:

1 kommentar

  1. 5 december, 2022 / 11:19 e m

    Oh det ser helt underbart ut. Vi var också nyligen på en hotellnatt med pool och så, så härligt

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?