Shoppa min stil

no products

The Lodge HONULELE SPA

The Lodge HONULELE SPA

Finns inget bättre än avkopplande spa weekend eller varför inte kvälls eller dagsspa. För någon vecka sen var jag och Emelie iväg på The Lodge kvällsspa. En välbehövlig och helt underbar kväll. Vi båda hade haft fullt upp hela veckan men också hela dagen så det var verkligen välbehövligt.

The Lodge ligger i Skåne och är helt fantastisk. Med inspiration från de hawaiianska öarna är mytomspunna för sin magiskt läkande och spirituella kraft från naturen och vattnet. Man vill få fram denna upplevelsen. Honulele Spa är beläget i en fantastisk miljö, högst uppe på Romeleåsens topp, mitt i den omgivande rofyllda skånska skogen. Här kommer du att få uppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. Lyxig relax med sprakande öppna brasor, fyra nya behandlingsrum, yoga, en 12 meter lång uppvärmd infinitypool, kallvak, bastu samt utsökt mat och dryck i vårt Spa café.

Man kan även boka till The Aloha Spa Ritual som är en extra treat med bla fotbad, tvagning och ångbastu. Det man däremot ska tänka på är att man måste vara tysta under tiden. Det är ca 12 stationer och tar 2 timmar. Har man mycket att prata om så bör man skippa denna ritual.

The Lodge HONULELE SPA

Vi hade det super mysigt. Har man inte möjlighet att övernatta så kan man komma över dagen eller kvällen.

The Lodge HONULELE SPA
The Lodge HONULELE SPA
The Lodge HONULELE SPA
The Lodge HONULELE SPA
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?