Shoppa min stil

no products

KÉRASTASE Blond Absolu för blont hår

Innan jag hittade KÉRASTASE Blond Absolu för blont hår så tog det mig rätt långt tid att hitta dom perfekt produkterna till mitt hår. Då provade jag verkligen allt. Håret kändes fattigt och som en hinna så fort jag hade tvättat det.

Men nu med Blond Absolu så känns håret fantastisk. Vårdade samtidigt som det får pigment för att hålla sig kallt. Jag gillar den kalla tonen och för att behålla det så måste jag ha rätt produkter.

Blond Absolu är den ultimata serien för alla med blont hår. När du har haft mod till att bli blond behöver ditt hår extra vård och underhåll. Traditionellt sett har du behövt välja mellan att vårda håret och neutraliserande produkter, men med Blond Absolu kan du få båda delar. Den unika kombinationen av hyaluronsyra och edelweissblomma ger djupgående näring till hårfibern medan ultravioletta pigment neutraliserar oönskade varma undertoner, för en vacker kall blond ton.

Hos Lyko hittar ni Kerastase till bra priser. Kerastase Blond Absolu klicka HÄR.

KÉRASTASE Blond Absolu för blont hår.

KÉRASTASE Blond Absolu för blont hår
Jag har det mesta ur själva serien. Har även serumet till håret som jag glömde fota. Dessutom har jag haft masken men den är slut. Silverschampot gillar jag eftersom det samtidigt värdar håret och efteråt känns det inte torrt och risigt.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?