Shoppa min stil

no products

Klassisk silkesskjorta från Stenströms

Innehåller reklam genom annonslänk för Stenströms.

Nu när våren är på gång och solen skiner så känner man sig mer inspirerande med färgglada plagg. Jag har i och för sig almtid varit den som älskar färg. I veckan bar jag denna klassiska silkesskjorta från Stenströms. Den sitter otroligt fint och silke gör att den sitter ännu finare. Den finns i flera olika färger om man vill ha det.

Jag älskar verkligen Stenströms plagg och har allt från klänningar till skjortor och blusar. Tidlösa klassiska plagg som alltid funkar. Mina favoriter är deras klassiska knytblusar.

Klicka HÄR så kommer ni till blusen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?