Shoppa min stil

no products

I AM AWESOME

   
 
Jag är så himla glad att jag hittat något färgglatt till lillkillen. Älskar denna body från Lindex och den varma röda färgen. Hoppas det kommer in fler färgglada kläder till pojkar. Är ute efter rn babyrosa skjorta till lillkillen, så om ni hittar någin fåt ni gärna tipsa mig 😀 

Hej fina ni

Idag har jag spenderat nästan hela dagen i stan med tjejerna. Vi hade ju inte setts på flera dagar och hade en hel del snack att ta igen. Vi passade även på att luncha. Jag sprang även iväg för att fixa naglarna medan tjejerna fika och tog hand om Matteo.

Vi hade även bokat in ett skivstång pass på gymmet som jag precis kommit hem från. Alltså herregud, inte nog med att jag hade världens träningspass från iförgår så höll jag på att svimma på passet. Nu mår jag hur bra som helst. Blir mys i soffan med en kopp te nu 😀 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?