Shoppa min stil

no products

Jag gav upp…

Inte nog med att jag vakna med världens träningsvärk från gårdagens bodypump pass så bestämde jag mig för att köra ett nytt pass idag. Började med att jag fick stressa till gymmet med lillkillen, han sov rätt länge och när han väl vakna så var jag tvungen att mata honom. Rena marathon löpningen till gymmet med barnvagnen.

Själva passet jag skulle gå på var någon form av pilates fast ändå inte efter 15 minuter på passet så hade jag världens smärta i ryggen och klarade inte mer utan fick ge upp. Jag var på ett annat pass för några veckor sen där man skulle hoppa långa grodhopp och jag råka hoppa fel och skada ryggen. Som att jag sträckte någon muskel i ryggen. Fick köra ett eget intervall pass på crosstrainern.

Nu ska jag gå igenom lite mail på datorn medan lillkillen sover och sen ska jag traska ner till stan och hämta mitt kort som jag glömde igår.tumblr_nm6oo3bQ1N1qd33edo1_500

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?