Shoppa min stil

no products

Lyxig fredag & städning innan städerskan kommer %#$&€$£#%*^

Hallo fina ni

Idag startade vi denna fredag morgon med lyxfrukost, kesoplättar. Jag älskar kesoplättar 😀 Vi tog en låmg frukost och satt och prata om livet. Vi vill även passa på att boka in en resa men måste vänta då lillkillen ska få TBC vaccin denna månaden och sen måste man vänta 4 veckor för att han ska få röd hund. Tydligen kan man ge dom på en och samma gång om man nu måste resa men läkaren rekommenderar att man väntar minst 4 veckor med röda hund. Så klart kommer vi att vänta då vi inte har brottom. Får bli en resa till sommaren även om vi så gärna ville resa nu till våren.  

Idag ska jag sitta och jobba några timmar vid datorn. Kom på mig själv att jag sprang runt och städa trots att städerskan ska komma idag. Mannen gav mig blicken och fråga vad jag syssla med. Knäppskalle som jag är, så städar jag innan städerskan kommer. Det där måste jag verkligen sluta med. Jag är sådär en städfreak och allt måste vara perfekt, och nu när man har en liten knatte är det nästan omöjligt. Men sen så kommer jag även på mog själv att det inte är värt det, då min tid med lilleman är mycket viktigare än städningen hemma.

Önskar er en härlig dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?