Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Måste varit helt off.

Hej fina ni

Snart är det helg och för vår del innebär det kvalitetstid 😀 Det var ert tag sen vi var lediga tillsammans 😀 Nu blir det kaffe för att ladda inför denna torsdag och gos med min lilla prins. Älskar våra morgon gos 😀 

Till något helt annat nu. Efter träningen så traska jag iväg för att handla då kylskåpet nästan är helt tomt. När jag väl står i kassan och ska betala hittar jag inte mitt kort. Jag börjar fundera vart jag handlat sist och kommer då på att det var i stan, för typ flera timmar sen. Försöker ringa butiken men når inte fram, kommer då på att en kompis känner ägaren som hjälper mig att få tag på butiken. Japp, det stämde jag hade glömt mitt kort i butiken. Som tur var det ingen folk i matbutiken, tänk om det varit värsta kön så pinsamt det hade varit. Aja kortet är i rätta händer och denna snurriga mamma ska snart åka och hämta kortet. Måste ju varit helt off.

Önskar er en härlig dag. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?