Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Måste varit helt off.

Hej fina ni

Snart är det helg och för vår del innebär det kvalitetstid 😀 Det var ert tag sen vi var lediga tillsammans 😀 Nu blir det kaffe för att ladda inför denna torsdag och gos med min lilla prins. Älskar våra morgon gos 😀 

Till något helt annat nu. Efter träningen så traska jag iväg för att handla då kylskåpet nästan är helt tomt. När jag väl står i kassan och ska betala hittar jag inte mitt kort. Jag börjar fundera vart jag handlat sist och kommer då på att det var i stan, för typ flera timmar sen. Försöker ringa butiken men når inte fram, kommer då på att en kompis känner ägaren som hjälper mig att få tag på butiken. Japp, det stämde jag hade glömt mitt kort i butiken. Som tur var det ingen folk i matbutiken, tänk om det varit värsta kön så pinsamt det hade varit. Aja kortet är i rätta händer och denna snurriga mamma ska snart åka och hämta kortet. Måste ju varit helt off.

Önskar er en härlig dag. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?