Shoppa min stil

no products

Hur ser en God Morgon ut?

Hur ser en god morgon ut? För mig är en god morgon super viktig för att jag ska funka som person och jag tror även att det är det för många andra. En god morgon är startskottet till en god dag, en god vecka- och ultimat ett bättre, hälsosammare och lyckligare liv.

Undersökningar visar att mer än var tredje svensk vaknar med ett gott humör, men att  morgonhumöret är märkbart sämre på vardagar samt att en dålig start på dagen riskerar att påverka vårt humör samt effektivitet under resten av dagen.

Rynkeby God Morgon har börjat undersöka hur de ska skapa fler goda morgnar.

En god morgon börjar med dig och den ansträngning du gör för att forma din dag positivt: via fysisk aktivitet, mentalt välmående, en god frukost, goda morgonrutiner och gott sällskap. Samtidigt skapar en god morgon positiv energi som påverkar vår omgivning. Med andra ord har en god start på dagen betydelse för vårt personliga välmående såväl som vår prestation som nation.

Jag är inte världens morgonpiggaste och för mig är det super viktigt att ha en god morgon för att jag ska funka som människa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?