Shoppa min stil

no products

Jag har syndat…

God morgom fina ni

Ligger i sängen och ammar lillkillen, ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ska möta upp fina Käthe och planera bloggmingel, så himla taggadade vi båda är. Kommer bli så kul.

Jo, det är ju torsdag och det innebär invägning. Jag och tjejerna har kommit överrens om att vi ska väga oss varje torsdag och följa upp. Känner mig lite nervös inför det hela då jag syndade iförgår, jag åt nämligen lite gräddglass hos mina föräldrar. Whyyyyy, fick dock sjukt ont i magen och blev galet besviken på mig själv. Men nu är jag åter på banan och det blir inget fuskade. Spännande att se vad vågen visar 😀  

Vi har sakta börjat med gröt till lillkillen, så idag kommer jag lämna honom med mannen medan jag är iväg. Han älskar gröt och igår blev han helt hysterisk när det tog slut, så idag ska vi öka. 

  

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 21 januari, 2016 / 9:58 f m

  Hej! Tycker din nya blogg är superfin! Vilken plattform och mall använder du? ??

  • Anna
   Författare
   21 januari, 2016 / 8:56 e m

   Hej, tack snälla, jag använder mig av wordpress och ett förvalt tema 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?