Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   224
26   281
30   219
39   285
72   470

Jo Malone Scarlet Poppy Parfym

Jo Malone Scarlet Poppy Parfym

Mitt senaste parfym tillskott är den här fantastiska doften från Jo Malone som heter Scarlet Poppy. När jag doftade på den så blev jag helt förälskad i när jag dofta på den första gången. Men jag kunde inte släppa mina tankar från parfymen. Jag är älskar parfym och är helt beroende. Lämnar aldrig hemmet utan att spraya på parfym och ha med en flaska i väskan.

Såhär beskrivs Jo Malone Scarlet Poppy – Från vallmoblommor på de gyllene fälten i England till de vilda stäppmarkerna i Asien där den fantastiska röda vallmon har sitt ursprung. Denna fantastiska doft är inspirerad av de helt fantastiska blommorna och förstärkts av sammetslena noter av iris. Korn och tonkaböna tillför en dubbel dos av söt dekadens medan en explosion av saftiga fikon drar oss till denna överdådiga och kompletta doft.

Den är väldigt frisk samtidigt som den luktar länge. Jag brukar inte vara förtjust i allt för blommig dofter men denna är helt perfekt och doftar magiskt.

Den finns HÄR. 50 ml kostar 1040:- och 100 ml kostar 1500:-.

Vill ni ha parfymtips så kika in min kategori parfym på bloggen. Men jag ska uppdatera den kategorin lite oftare och ge er tips.

Jo Malone Scarlet Poppy Parfym

Jo Malone Scarlet Poppy Parfym

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?