Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Pärlor – tidlöst & klassiskt

Pärlor – tidlöst & klassiskt.

Jag älskar den tidlösa och klassiska stilen. Det går aldrig ur modet. Det gäller både kläder, smycken och väskor. Jag tycker själv jag har byggt upp en klassisk garderob som jag älskar.

Pärlor - tidlöst & klassiskt ​
Pärlor – tidlöst & klassiskt. Funkar både till en festligare men också vardagligare look.

Chanel broschen med pärlor köpte jag förra året och jag älskar den. Har använt den så flitigt. Både på kläder men också på hårband. Super snyggt. Det är det som är fördelen med brosch, man kan använda den på så många olika sätt.

Pärlörhängen kommer från danska märket Heiring och jag gillar att det är två pärlor som sitter ihop. En lite större och en lite mindre.

Halsbandet med den hängande pärlan och ringen kommer från Julias Pearls. Älskar hur halsbandet är diskret och så klassiskt. Ringen är också super fin och väldigt enkel. Har länge letat efter en ring med pärla som är diskret och tidlös.

Min nästa investering när det kommer till pärlor är ett halsband helt i pärlor. Vill inte ha för stora pärlor utan lite kortare halsband med lite mindre pärlor. Sen tycker jag det är super fint med diadem i pärlor. Men det behöver såklart inte vara riktiga pärlor.

Pärlor - tidlöst & klassiskt ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?