Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Livsnjutare delux

Livsnjutare delux

Hej raringar

Ojoj vad vi har njutit av denna helgen. I fredags hade Valentino lite feber så på lördagen fick han stanna med morfar medans jag och Matteo åkte till stranden. Men verkar som att tänderna är påväg. För övrigt mår han bra, pigg, glad och äter som vanligt.

Däremot har vi denna helgen varit livsnjutare delux. Ätit ute hela helgen och varit ute från morgon till kväll. Igår åt vi sushi och sen åkte vi till stranden.

Livsnjutare Delux

Livsnjutare delux​
Livsnjutare delux​
Livsnjutare delux​

Idag passade vi på att ta en riktigt härlig sovmorgon. Blev chockad att båda barnen sov till 09.30 idag. Så utvilade och glada tog vi en lång frukost stund i soffan och lite Netflix på det. Sen gjorde vi oss iordning och mötte upp Maria för en sen brunch och söndagshäng.

Vi passade på att åka lite karuseller på Stortorget och sen åt vi på Restaurang V.
Matteo blev så arg när han såg bilden och hur tröjan var instoppad. Han bara mamma men så fult. Och jag tänkte inte als på det haha. Men en fin bild med mina killar.
Finaste Maria och Valentino.

Sen åkte vi till Lomma med syrran och Aras för att äta Skånes godaste glass. Vi hade inte badkläder med oss och vädret var helt underbart. Så den som fick ta ett spontan dopp var Matteo. Den ungen älskar att bada.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?