Shoppa min stil

no products

Leverans från Babyland

babyl.andl

Igår hämtade jag upp paketen från Babyland. Jag har klickat hem en hel del grejer till lillkillen 😀 Alltid lika snabb leverans. Jag själv var som ett litet barn på julafton när jag väl packa upp allt 😀

4moms MamaRoo 3,0 finns HÄR. Vilken grym produkt alltså, man laddar ner 4moms appen och styr hela gungan med appen. Så himla perfekt och inte behöva resa sig upp hela tiden och ställa om den. 


Resevagn, Recaro EasyLife Sulky finns HÄR. Sjukt smidig att montera upp och ner, den står dessutom själv i hoppfällt läge. 

  
  
  
Skydd till Babybjörn bärsele, perfekt nu när det är kallt om man är i stan och går in och ut från affären, då vill man inte behöva klä på och av babyn. Finns Här. 

  

 Nattlampa från Barbapapa, finns Här. Det bästa är att man kan ha den bredvid barnet och sen laddar man den enkelt med att ställa på plattan.

  
Den här färgglada tuggleksaken från Manhattan toys ska tydligen vara en riktig populär leksak för bebisar. Matteo älskar den 😀 Finns HÄR


Sophie the Giraffe som är gjort av naturgummi och perfekt för bebisen. Älskar alla produkter från Sophie the Giraffe. Ni hittar hela sortimentet HÄR

 Lika bra att börja förberedda sakta men säkert. Babydan kontaktskydd. Ni hittar all hemsäkerhet HÄR


Sist men definitivt inte minst. Ferrari gåstol som tyvärr verkar vara slut men HÄR hittar ni andra alternativ. Gåstolen kan han inte använda ännu men snart så, lika bra att vara ute i god tid. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?