Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Lipstick is always a good idea

En halvt utslagen gravid kvinna har landat i soffan efter en lång dag på jobbet. Vädret är inte att hurra för och man vet liksom inte längre vad man ska ha på sig. Köpte med lite smått och gott till kvällens film, det här med att kolla på film på kvällarna har blivit en vana 😀 Ni får jätte gärna tipsa om ni har någon bra film ni kan rekommendera.

 

Något jag inte kan leva utan är läppstift 😀 Dom som känner mig vet att jag älskar läppstigt och har alltid läppstift i väskan. Det är en av grejerna jag aldrig går ut utan, läppstift är alltid ett måste 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?