Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

MAC Pearlglider intense eye liner – Designer Purple

Köpte med mig denna penna från Mac, egentligen har man den som eyeliner eftersom där är glitter som kan irritera ögat om man har den innanför. Jag testade den innanför ögat och det gick hur bra som helst. Jag har gröna ögon och har sedan tidigare grön penna som jag använder ofta och kände för att testa en annan färg. Lila passar så himla fint till gröna ögon.

(null)

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?