Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Krönika på Malmö Life – Göra Karriär i USA

Ni har väl inte missat våra krönikor på Malmö Life där vi bland annat har Elina som skriver krönikan Göra Karriär i USA. Klicka HÄR så kommer ni till krönikan. Helt klart värt en läsning då det är sjukt många som vill flytta utomlands för att göra karriär,

Elina:
Elina är uppvuxen i Sverige men har bott i Washington DC i USA de senaste fyra åren, där hon jobbar för ett av världens största företag, Hilton’s internationella huvudkontor. Hon är en sprudlande karaktär som har upplevt det mesta i livet. En sak vi kan lova är att i Elinas krönikor kommer det aldrig bli tråkigt.

Jag älskar mitt jobb och när jag inte befinner mig på kontoret spenderar jag helst min tid på gymmet, med min kille, med att koka ihop nyttiga måltider, eller så brunchar jag med mina svenska tjejkompisar. I mina krönikor kommer du få läsa en hel del om livet i USA, träning, hälsa samt åsikter om det ena och det andra. Följ mig gärna på Instagram:  @ElinaUSAIMG_2842

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?