Shoppa min stil

no products

Monday morning

God morgon finaste

Idag går ögonen i kors då lillkillen varit väldigt stirrig under natten. Han hade väldigt mycket gaser och prutta en hel del sen grät han även, stackaren hade nog väldigt ont i magen. Kände redan igår under dagen att han protestera lite och var inte alls nöjd. Känns jobbigt när man inte riktigt vet vad man ska göra. Idag är det dock mycket bättre och det känns skönt. Ska dricka upp mitt kaffe och pack ner lillkillen då vi ska möta upp resten av tjejerna och promenera ner till Ikea. Jag är sjukt glad att vi alla är mamma lediga samtidigt för annars vet jag inte vad jag skulle göra. 

Önskar er en härlig Måndag

Morgon mys med världens gosigaste bebis 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?