Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Mulberry Bayswater VS Saint Laurent Sac de Jour Suede Carryall

Inte nog med att jag är gravid och senil men så kan jag inte besluta mig för något. Jag är i stort behov av en svart väska och den ska jag få av mannen som gravid present 😀 Jag bär ju hans barn i 9 månader så en present är jag värd, vad ska jag säga, världens bästa man 😀

Trodde jag hade bestämt mig för en Mulberry Bayswater men så blev det beslutsångest då jag är helt förälskad i Saint Laurent Sac de Jour Suede väskan och den har jag sneglat på i all evighet :D. Den är ju verkligen helt klart i min smak och jag har redan Mulberry i Oak så det kanske blir för mycket och ha den i svart med. Tror nog vi har en vinnare men vad tycker ni? 

Saint Laurent Sac de Jour Suede Carryall

    

   

  

 Mulberry Bayswater black 

   

Följ:

6 Kommentarer

 1. Jelena
  14 juli, 2015 / 10:38 e m

  Saint Laurent

  • anna
   Författare
   16 juli, 2015 / 12:31 f m

   Verkar som att det lutar åt den 😉

 2. jenny
  16 juli, 2015 / 12:30 f m

  Tycker definitivt att du ska ta Saint Laurent, snygg stilren och klassisk. Mulberry är också jätte fin men Saint Laurent är mer unik.

  • anna
   Författare
   16 juli, 2015 / 12:32 f m

   Håller med dig, lutar faktiskt åt Saint L 😀 Har ju redan Mulberry i oak så lite variation får jag ha 😀

 3. Katarina
  16 juli, 2015 / 12:31 f m

  Den från Yves Saint Laurent är fin 🙂
  om jag kunde välja så skulle jag köpa Prada Saffiano Tote eller Hermes Birkin fastän de är ju ganska lika fast ändå inte 😉
  Man kan aldrig ha för många väskor hehe 🙂
  Hur tycker du är kvalitén på Grinolas från By Malene Birger som du köpte?
  Jag har funderat ett tag på att köpa Grineeh men är lite osäker om de är bra för att de är inte av skinn/läder.
  Ha en fin dag vackra Anna 🙂
  ps: tack för en massa inspiration 😉

  • anna
   Författare
   16 juli, 2015 / 12:39 f m

   Tack fina du. Jag gillar också Hermes Birkin bag, den hade jag inte tackat nej till. Jag är jätte nöjd med Grinolas från By Malene Birger, var lite orolig att remmarna skulle vara otåliga men dom håller jätte bra. Kommer ha den som skötväska när lillkillen kommer 🙂 Men skadar inte att kunna använda den till vardags då jag inte är förtjust i skötväskor. Kram fina

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?