Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

När jag hinner med en hel del

Idag hann jag även en tur till gymmet, fy vad jag är sur på mig själv som kommit ut ur träningsrutinerna. Har haft 100 grejer som jag pysslat med och därför tappat det helt och hållet.

Sen han jag även åka med Vikkan för att titta vår toppryttare Nicole tävla i hoppning. Jag kan inget om hästar men det var kul att följa med och lära sig lite. Lovar att det kommer en hel del bilder imorgon 😀

Sen hörni, imorgon släpps vår hemsida Malmö Life och det känns sjukt kul. Vi har dessutom ett spännande möte inbokat imorgon 😀 Nu tillbaka till fix runt hemsidan och sedan blir det sängen, är helt slut trots att jag haft sovmorgon.

Pusselipuss

(null)

(null)

(null)

Följ:
Dela inlägget

Looking for Something?