Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   90
51   213
28   187
44   179
23   181

När jag hinner med en hel del

Idag hann jag även en tur till gymmet, fy vad jag är sur på mig själv som kommit ut ur träningsrutinerna. Har haft 100 grejer som jag pysslat med och därför tappat det helt och hållet.

Sen han jag även åka med Vikkan för att titta vår toppryttare Nicole tävla i hoppning. Jag kan inget om hästar men det var kul att följa med och lära sig lite. Lovar att det kommer en hel del bilder imorgon 😀

Sen hörni, imorgon släpps vår hemsida Malmö Life och det känns sjukt kul. Vi har dessutom ett spännande möte inbokat imorgon 😀 Nu tillbaka till fix runt hemsidan och sedan blir det sängen, är helt slut trots att jag haft sovmorgon.

Pusselipuss

(null)

(null)

(null)

Följ:
Dela inlägget

Looking for Something?