Shoppa min stil

no products

New In – 20% REA på Didriksons overall & regkläder

Snart är det dags att skola in lillkillen på dagis och då ska man ju ha en massa grejer. Höll på att bli tokig på hur mycket grejer man behövde. Jag trodde det räckte med jacka, overall och regnkläder men så ska man ha vindställ, fleece underställ, skal….. och massa annat. Som tur är har jag handlat på mig allt, tack vare Rasha som har fått säga till mig vad grejerna heter 100 gånger. Såg att Babyshop smygstartat rean och har 20% rabatt på Didriksons så jag passade på att klicka hem overall och regnkläder.

dsc04593 dsc04594Vinteroverall HÄR / -20% / 960:-

dsc04595 dsc04596   Regnkläder HÄR -20% / 680:-

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?