Shoppa min stil

no products

Nu ger jag upp

Vad ska jag säga, hur gick min träning idag då? Jo lillkillen hade sovit bra under dagen och vaknade vid 15.30, min tanke var att mata honom och gosa en stund sen bege mig en runda så att han kunde somna och så kunde jag bara lämna han på mini sats. Var lite sisådär att lämna honom när han är vaken. Men nejjj han ville verkligen inte sova, stod nästan 1 timme utanför sats och vagga honom innan jag gav upp och begav mig hemåt. 

Bästa tiden att träna med honom är strax innan lunch, då är han däckad. Så imorgon blir det träning vid den tiden, idag hade vi BVC så det krocka. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?