Shoppa min stil

no products

ordning och reda

Hallo darlings

Helt galet att det redan är mitten av juli, tiden flyger förbi och snart snart får vi träffa vår lilla kille. Om två veckor har vi även 3 D ultraljud och det ska bli så spännande. 

Jo igår hann vi även till Ikea för att köpa garderober till vår walk in, shit alltså vilket jobb och behöva plocka ihop allt. Jag gick runt med typ 4 papper på vad vi skulle plocka ihop och en penna där jag bocka av vad vi hade tagit. Ordning och reda som mannen brukar säga. Som tur är hade Ikea hemkörning för annars vet jag inte hur vi hade fått upp allt. Nu är det BARA att skruva ihop allt och med tanken på att jag vill ha saker och ting gjorda väldigt snabbt så kommer detta bli väldigt intressant då det är en hel del grejer som ska skruvas ihop.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?