Shoppa min stil

no products

Orrefors Carat serien – REA –

Orrefors Carat Serien – REA – innehåller affiliatelänk.

På min önskelista står hela Carat serien från Orrefors. Jag har dom höga ljusstakarna men skulle kunna tänka mig den runda eller den avlånga Carat vasen. Har inte riktigt bestämt mig för vilken jag gillar mest. Just nu finns hela Carat serien på rea – ni hittar den HÄR eller klicka på bilden nedan.

Carat vas stor – HÄR – / Carat vas klar – HÄR – / Carat ljustake – HÄR – / Carat skål – HÄR

Följ:

2 Kommentarer

 1. Karin
  1 juli, 2019 / 7:04 e m

  Vad har hänt med din Instagram?

  • Anna
   Författare
   1 juli, 2019 / 7:14 e m

   Vad menar du?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?