Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Perfekta läppar med läppenna som håller 24h

Perfekta läppar med läppenna som håller 24h – innehåller affiliatelänk.

Har fått en hel del frågor vad jag använder för läppstift samt hur jag får den att sitta så fint. När det kommer till vilka läppstift jag använder så är det olika. Har en kategori på bloggen som heter LÄPPSTIFT där tipsar jag om olika läppstift jag använder.

Jag använder nästan alltid läppenna innan jag tar på läppstift. Och nej jag har inte läppenna till varje färg utan jag äger en som är rosa från Urban Decay 24/7 läppenna i färgen Wonderland. Den andra jag använder är också från Urban Decay och är färgen Native, den använder jag vid ljusare färger eller läppglans.

Man behöver inte ha hur många läppennor som helst. Utan välja ut två stycken som passar till de läppstift man har. Om jag upplever att min rosa är lite för stark så suddar jag ut den med en tops så den passar färgen. Det jag gillar med Urban Decay är att färgen håller otroligt bra. Den är väldigt lätt att applicera på.

Det bästa med läppenna är att färgen på läppstiftet inte lägger sig i linjerna. Just nu är vissa färger på läppenna på 50% rabatt, så passa på att kika om du hittar någon färg. Finns – HÄR -.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Elin
  19 december, 2021 / 2:01 e m

  Så bra tips! Tack 🙏

  • Anna
   Författare
   19 december, 2021 / 9:29 e m

   Det var det lilla.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?