Shoppa min stil

no products

Återfuktande dagkräm med tanningeffekt – Brun Utan Sol

Återfuktande dagkräm med tanningeffekt – Brun utan sol.

Jag har testat en rad olika brun utan sol. Min senaste brun utan sol jag använde var från Vichy och den var ok men min hud blev extremt torr. Och det i sin tur ledde att jag fick små utslag, så jag valde helt och hållet att sluta med brun utan sol.

Men efter att jag sett Sofias story på Kräm Hudvårdsstudios om brun utan sol, så blev jag helt såld. Jag skrev direkt till Sofia och ställde 100 frågor. Dom körde en kampanj på BUS som dom fortfarande har, så jag köpte en BUS för ansiktet och en för benen.

Den brun utan sol som jag anvånder är från Guinot – Creme Hydrabronze Visage som är en dagkräm med tanningeffekt. Du bygger alltså på din färg från dag till dag. Och eftersom det är en dagkräm så får du även fukt. Jag har använt den vid ett antal tillfällen för att kunna göra en ordentlig recension.

Det jag gillar med den är att min hud inte alls blir torr. Den luktar inte brun utan sol, vilket är jätte skönt. Jag har för övrigt svårt för den lukten och tycker man luktar bränt. Denna doftar mer krämigt. Sen blir man inte alla fläckig utan bygger på färgen tills man är nöjd. Glöm inte att peela och rengöra ditt ansikte innan så du får en långvarig färg.

Nedan har ni en före och efter bild utan något filter. Bilden ovan är efter att jag applicerat krämen 1 gång. Jag har fått en lätt brun färg och är inte alls fläckig eller torr om huden. Kommer köra någon dag mer för att se hur färgen blir efter ett antal gånger. Återfuktande dagkräm med tanningeffekt - Brun Utan SolÅterfuktande dagkräm med tanningeffekt - Brun Utan Sol

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?